dinsdag 4 november 2008

Halloween in Bobbejaanland...

Zondag 2 november stonden de neefjes en nichtjes Op't Eijnde (of toch een groot gedeelte ervan) aan de poorten van Bobbejaanland. Gewapend met geplette sandwichkes en een fleske cola maakten we op deze mooie herfstdag het park onveilig!
We hebben gezwierd, getold, gevlogen, gerammeld, gescheurd, geschud, getrild, gegild, gelachen, gesmuld, gedronken, ...
En we zijn nat geworden, althans sommigen toch...

Welke rare dinges hebben we gezien: heksen, trollen, griezels, ... en hollanders die met de pompoendecoratie zijn gaan wandelen. Eerst 1, dan 2 ... tja, en als ze één keer zien dat het mag, dan volgt de rest natuurlijk ook. Ik denk dat ze gerust een paar 100 pompoenen het park uitgesleept hebben. Zouden ze soep gaan maken ??
Maar niks slechts over Hollanders, we hebben er gelukkig een stuk of 7 bij onze familie laten aansluiten waardoor we wel allemaal lekker, leuk en gezellig 9 euro hebben kunnen besparen op ons inkomticket wegens groepkorting!! Ha! (Ja, van 5 jaar in Nederland werken, steek je heel wat op!)
Daags nadien hadden de dames pijn aan de stembanden, de mannen pijn aan hun oren, kon ons Karolien fluiten als een vogeltje, was Dafne een gesmokkeld fruitkistje rijker en maakten Stef en Yves de speelpplaats onveilig met hun toverkunsten. (En minstens één parkmedewerker kan dankzij Jan zelfs een invaliditeitsuitkering aanvragen.)
Mira bleef deze keer bij oma en opa, maar de volgende keer kan zij hopelijk mee!

't Was een griezelig-leuke dag!
Enkele sfeerbeelden:


Erwin en Sven konden het schoon vrouwvolk weer niet met rust laten...


Harry Potter achterna


Wie goed kijkt, ziet ons misschien zitten.


Nadine en Els, gelukkig zonder geluid en op de achtergrond Sven en een klein stukje van Jan!


Soms voelen grote jongens zich nog wel eens klein!


Toen waren we nog niet nat...



Als afsluiter: een groepsfoto! (Let goed op: op de foto zie je goed dat de stoute kindjes onder ons speciaal een rood jasje hadden aangedaan, zodat we ze niet kwijt zouden spelen...)

Geen opmerkingen: