vrijdag 24 oktober 2008

Mira en Sofie

Wegens problemen met onze PC, kreeg ik deze week geen berichten op onze blog geplaatst. Dus, met een beetje vertraging een aantal updates.
Dinsdag brachten Mira en ik een bezoekje aan mijn nicht Kathleen en ons achternichtje Sofie. Sofie is een weekje ouder dan Mira. Ze is geboren op 28 juni, Mira's uitgerekende datum en dat terwijl zij was uitgerekend op 8 juli! Maar babytjes komen nu eenmaal wanneer zij dat willen en daarom is het nu de vraag wie eigenlijk ouder is? Mira of Sofie? Maar door dergelijke filosofische vragen bewandelen we het pad van "de kip en het ei". Laten we ons beperken tot wat echt belangrijk is: de achternichtjes hadden een leuke dag!
Terwijl de mama's ervaringen en verhalen uitwisselden, maakten Mira en Sofie kennis met elkaar. Ze hadden het prima naar hun zin, dat bewijzen onderstaande foto's.



Kijk ze hier eens liggen! Gezellig in het park naar een kleurrijke mobiel kijken, meer hebben kleine babymeisjes niet nodig om gelukkig te zijn! (Alhoewel Mira toch stiekem jaloers is op Sofies weelderige haardos!)


Samen maken de twee "ladies" de speelmat onveilig!


Sofieke valt in slaap na een drukke speelpartij. Geen tutje in de buurt? Geen probleem, Mira leent haar duimpje wel even!

Geen opmerkingen: